Bog & idéHanne Konradsen

Bøger skrevet af Hanne Konradsen

3 produkter
3 produkter
Familiesygepleje
FamiliesygeplejeErla Kolbrún Svavarsdóttir
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Familiesygepleje
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet

Mere om Hanne Konradsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Hanne Konradsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Konradsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Familiesygepleje" udgivet af Gyldendal - "Screeninger i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Konradsen

Du kan købe seks bøger af Hanne Konradsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Konradsens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Konradsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Konradsens "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Hanne Konradsens "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Patientperspektivet" af Hanne Konradsen

Hos Bog & idé er "Patientperspektivet" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Patientperspektivet" på din enhed og begynde at læse. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Konradsen