Bog & idéHanne Rahbæk

Bøger skrevet af Hanne Rahbæk

Læs mere om Hanne Rahbæk
2 produkter
2 produkter
Forbrydelser og andre strafbare forhold
Forbrydelser og andre strafbare forholdJens Røn
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Forbrydelser og andre strafbare forhold
Kommenteret straffelov. Almindelig del
Kommenteret straffelov. Almindelig delLasse Lund Madsen
1699,95 DKK
Hardback
(0)
Kommenteret straffelov. Almindelig del

Mere om Hanne Rahbæk

Der er flere forskellige bøger fra Hanne Rahbæk på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Rahbæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommenteret straffelov - Speciel del" udgivet af Djøf Forlag - "Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerups Forlag

Bøger af Hanne Rahbæk

Hanne Rahbæk har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Rahbæk fås i samtlige formater. Bøgerne af Rahbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Rahbæks "Kommenteret straffelov - Speciel del"

"Kommenteret straffelov - Speciel del" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" af Hanne Rahbæk

"Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gjellerup.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Rahbæk