Bog & idéHannelore Dörner

Bøger skrevet af Hannelore Dörner

Læs mere om Hannelore Dörner
2 produkter
2 produkter
I samme båd
I samme bådHannelore Dörner
299,95 DKK
Paperback
(0)
I samme båd
I samme båd - jorden rundt med familien
STREAM
I samme båd - jorden rundt med familienHannelore Dörner
99,95 DKK
Lydbog
(1)
I samme båd - jorden rundt med familien

Mere om Hannelore Dörner

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Hannelore Dörner. På listen nedenfor ser du de nyeste af Dörners bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I samme båd - jorden rundt med familien" udgivet af Audioteket - "I samme båd" udgivet af Frydenlund

Hannelore Dörners bøger

Du kan finde to bøger af Hannelore Dörner her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hannelore Dörner fås i forskellige formater. Bøgerne af Dörner er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I samme båd - jorden rundt med familien" af Hannelore Dörner

Hos Bog & idé er "I samme båd - jorden rundt med familien" tilgængelig som lydbog. Hannelore Dörners "I samme båd - jorden rundt med familien" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Audioteket.

Hannelore Dörner "I samme båd"

Hos Bog & idé er "I samme båd" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Hannelore Dörner