Bog & idéHans Birger Jensen

Bøger skrevet af Hans Birger Jensen

Læs mere om Hans Birger Jensen
4 produkter
4 produkter
Isis Kemi C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Isis Kemi CSøren Munthe
513,95 DKK
Hæftet
Isis Kemi C
Isis Kemi A (Læreplan 2017)
Isis Kemi A (Læreplan 2017)Laura Møller Jensen
569,95 DKK
Indbundet
Isis Kemi A (Læreplan 2017)
Lægemiddelkemi
LægemiddelkemiInger Spangsbjerg Jensen
429,95 DKK
Hæftet
Lægemiddelkemi
Isis Kemi B
Isis Kemi BHans Birger Jensen
649,95 DKK
Indbundet
(1)
Isis Kemi B

Mere om Hans Birger Jensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Hans Birger Jensen. På listen nedenfor har du Jensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Isis Kemi A (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "Isis Kemi B" udgivet af Systime - "Isis Kemi C" udgivet af Systime - "Isis Kemi C" udgivet af Systime - "Global opvarmning" udgivet af Systime - "Isis Kemi A (Læreplan 2010)" udgivet af Systime - "Isis Kemi B" udgivet af Systime - "Lægemiddelkemi" udgivet af Systime

Hans Birger Jensens bøger

Hans Birger Jensen har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans Birger Jensen kan købes i forskellige formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Isis Kemi A (Læreplan 2017)" af Hans Birger Jensen

Det er muligt at købe Hans Birger Jensens "Isis Kemi A (Læreplan 2017)" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Isis Kemi B" af Hans Birger Jensen

Det er muligt at købe Hans Birger Jensens "Isis Kemi B" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Birger Jensen