Bog & idéHans Elgaard Mogensen

Bøger skrevet af Hans Elgaard Mogensen

Læs mere om Hans Elgaard Mogensen
2 produkter
2 produkter
Grundbog i retorik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i retorikBodil-Marie Gade
324,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i retorik
Grundbog i retorik
Grundbog i retorikBodil-Marie Gade
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i retorik

Mere om Hans Elgaard Mogensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hans Elgaard Mogensen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Mogensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i retorik" udgivet af Systime - "Along Literary Lines" udgivet af Gyldendal - "Text Terms" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hans Elgaard Mogensen

Du kan finde tre bøger af Hans Elgaard Mogensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans Elgaard Mogensen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Elgaard Mogensens "Grundbog i retorik"

"Grundbog i retorik" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Along Literary Lines" af Hans Elgaard Mogensen

Det er muligt at købe Hans Elgaard Mogensens "Along Literary Lines" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Elgaard Mogensen