Bog & idéHans Erik Berthelsen

Bøger skrevet af Hans Erik Berthelsen

Læs mere om Hans Erik Berthelsen
6 produkter
6 produkter
Ny biologi 1
Ny biologi 1Hans Erik Berthelsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny biologi 1
Ny biologi 1
Ny biologi 1Hans Erik Berthelsen
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Ny biologi 1
Ny biologi 3
Ny biologi 3Hans Erik Berthelsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny biologi 3
Ny biologi 2
Ny biologi 2Hans Erik Berthelsen
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Ny biologi 2
Ny biologi 4
Ny biologi 4Hans Erik Berthelsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny biologi 4
Ny biologi 2
Ny biologi 2Hans Erik Berthelsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny biologi 2

Mere om Hans Erik Berthelsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Hans Erik Berthelsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Berthelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biologi i syvende" udgivet af Gyldendal - "Biologi i syvende" udgivet af Gyldendal - "Ørne" udgivet af Gyldendal - "Frøer og tudser" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 2" udgivet af Gyldendal - "Biologi" i serien "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 2" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 2" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 3" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 3" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 1" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 1" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 1" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 4" i serien "Ny biologi 1-4¤For 7.-8. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 4" i serien "Ny biologi 1-4¤For 7.-8. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Ny biologi 3" udgivet af Gyldendal - "Ny Biologi 4" i serien "Ny biologi 1-4¤For 7.-8. skoleår" udgivet af Gyldendal

Mere om Hans Erik Berthelsens bøger

Hans Erik Berthelsen har 17 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Hans Erik Berthelsen bøger i udvalgte formater. Hans Erik Berthelsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Erik Berthelsens "Biologi i syvende"

Hos Bog & idé er "Biologi i syvende" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Biologi i syvende" af Hans Erik Berthelsen

Hos Bog & idé er "Biologi i syvende" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Erik Berthelsen