Bog & idéHans Koppel

Bøger skrevet af Hans Koppel

Læs mere om Hans Koppel
4 produkter
4 produkter
Kom tag min hånd
Kom tag min håndHans Koppel
119,95 DKK
EBOG
(3)
Kom tag min hånd
Kom aldrig mere tilbage
STREAM
Kom aldrig mere tilbageHans Koppel
129,95 DKK
Lydbog
(6)
Kom aldrig mere tilbage
Kom tag min hånd
STREAM
Kom tag min håndHans Koppel
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Kom tag min hånd
Kom aldrig mere tilbage
Kom aldrig mere tilbageHans Koppel
139,95 DKK
EBOG
(2)
Kom aldrig mere tilbage

Mere om Hans Koppel

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hans Koppel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Koppels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kom tag min hånd" udgivet af People's - "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af People's - "Kom tag min hånd " i serien "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af People'sPress - "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af People'sPress - "Kom tag min hånd" i serien "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kom tag min hånd" i serien "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af People'sPress - "Kom aldrig mere tilbage" udgivet af People’sPress

Bøger af Hans Koppel

Du kan bestille otte bøger af Hans Koppel her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Hans Koppel bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Koppel skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Koppels "Kom tag min hånd"

"Kom tag min hånd" findes på den digitale boghylde som lydbog. Hans Koppels "Kom tag min hånd" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

"Kom aldrig mere tilbage" af Hans Koppel

"Kom aldrig mere tilbage" kan købes som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Kom aldrig mere tilbage" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Koppel