Bog & idéHans Lynge

Bøger skrevet af Hans Lynge

1 produkter
1 produkter
Den usynliges vilje
Den usynliges viljeHans Lynge
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Den usynliges vilje

Mere om Hans Lynge

Hvis du leder efter en bog skrevet af Hans Lynge, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lynges nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Hans Lynges bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den usynliges vilje" i serien "Sandalserien" udgivet af Gladiator - "Grønlands indre liv" udgivet af Atuagkat - "Ersinngitsup piumasaa" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Ersinngitsup piumasaa" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Bøger af Hans Lynge

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Hans Lynge hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Hans Lynge bøger i forskellige formater. Bøgerne af Lynge er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Lynges "Den usynliges vilje"

Det er muligt at købe Hans Lynges "Den usynliges vilje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Lynges serie "Sandalserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.

Hans Lynge "Grønlands indre liv"

Hos Bog & idé er "Grønlands indre liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Atuagkat.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Lynge