Bog & idéHans Skov

Bøger skrevet af Hans Skov

Læs mere om Hans Skov
3 produkter
3 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusKristian Buhl Thomsen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus
Aros og vikingernes verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aros og vikingernes verdenHans Skov
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Aros og vikingernes verden
Bebyggelse på Samsø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bebyggelse på SamsøLars Krants Larsen
212,46 DKK
Indbundet
(1)
Bebyggelse på Samsø

Mere om Hans Skov

Hvis du mangler en bog fra Hans Skov, ser du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bebyggelse på Samsø" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Storken - en kultur- og naturhistore" udgivet af Gyldendal - "Bolderslev storkenes fourageringsområder og fødevalg " udgivet af Dansk Ornitologisk Forenings Storkegruppe - "Mal Aarhus" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af detegn - "Aros og vikingernes verden" udgivet af Moesgård Museum

Bøger af Hans Skov

Du kan bestille fem bøger af Hans Skov her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Skovs bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Skov udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Skovs "Bebyggelse på Samsø"

Det er muligt at købe Hans Skovs "Bebyggelse på Samsø" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Storken - en kultur- og naturhistore" af Hans Skov

Det er muligt at købe Hans Skovs "Storken - en kultur- og naturhistore" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Skov