Bog & idéHans-Ulrich Treichel

Bøger skrevet af Hans-Ulrich Treichel

Læs mere om Hans-Ulrich Treichel
3 produkter
3 produkter
Den bortkomne
Den bortkomneHans-Ulrich Treichel
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den bortkomne
Tristanakkord
STREAM
TristanakkordHans-Ulrich Treichel
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Tristanakkord
Tristanakkord
TristanakkordHans-Ulrich Treichel
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tristanakkord

Mere om Hans-Ulrich Treichel

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hans-Ulrich Treichel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Treichel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tristanakkord" udgivet af SAGA Egmont - "Tristanakkord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den bortkomne" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Hans-Ulrich Treichels bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hans-Ulrich Treichel hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Hans-Ulrich Treichel bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Treichel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans-Ulrich Treichels "Tristanakkord"

"Tristanakkord" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tristanakkord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Hans-Ulrich Treichel "Tristanakkord"

Det er muligt at købe Hans-Ulrich Treichels "Tristanakkord" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Tristanakkord" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Ulrich Treichel