Bog & idéHansjörg Martin

Bøger skrevet af Hansjörg Martin

Læs mere om Hansjörg Martin
1 produkter
1 produkter
Kein Schnaps für Tamara, ER B
Kein Schnaps für Tamara, ER BHansjörg Martin
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Kein Schnaps für Tamara, ER B

Mere om Hansjörg Martin

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Hansjörg Martin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Martin.
Bøgerne fra Hansjörg Martin findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kein Schnaps für Tamara, ER B" i serien "Easy readers¤Facili letture B" udgivet af Easy Readers - "Kein Schnaps für Tamara" i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen B" udgivet af Easy Readers - "Kein Schnaps für Tamara " i serien "Easy readers" udgivet af Aschehoug

Bøger af Hansjörg Martin

Der er tre tilgængelige bøger af Hansjörg Martin hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun finde Martins bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Martin skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kein Schnaps für Tamara, ER B" af Hansjörg Martin

"Kein Schnaps für Tamara, ER B" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Facili letture B". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk .

"Kein Schnaps für Tamara" af Hansjörg Martin

"Kein Schnaps für Tamara" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen B". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Hansjörg Martin