Bog & idéHeidi Betts

Bøger skrevet af Heidi Betts

Læs mere om Heidi Betts
3 produkter
3 produkter
Beccas store drøm
Beccas store drøm / Lige før alteretKatherine Garbera
69,95 DKK
EBOG
(0)
Beccas store drøm / Lige før alteret
Den søde succes
Den søde succes / En genial planHeidi Betts
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den søde succes / En genial plan
Ægte skønhed
Ægte skønhed / Et frækt forslagJules Bennett
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ægte skønhed / Et frækt forslag

Mere om Heidi Betts

Der er blot én bog af Heidi Betts tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den søde succes". Det er Harlequin, der har publiceret den på dansk. "Den søde succes" er desuden udgivet i serien "Passion".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heidi Betts' "Den søde succes"

Hos Bog & idé er "Den søde succes" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den søde succes" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Betts' serie "Passion". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Endnu en af Heidi Betts fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Betts