Bog & idéHelen Mors

Bøger skrevet af Helen Mors

Læs mere om Helen Mors
1 produkter
1 produkter
Kreativ mediation
Kreativ mediationHelen Mors
59,95 DKK
EBOG
(0)
Kreativ mediation

Mere om Helen Mors

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Helen Mors. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Mors.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativ mediation" udgivet af Klim - "Kreativ mediation" udgivet af Klim

Bøger af Helen Mors

Der er to tilgængelige bøger af Helen Mors hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Helen Mors kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Mors er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kreativ mediation" af Helen Mors

"Kreativ mediation" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kreativ mediation" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kreativ mediation" af Helen Mors

Hos Bog & idé er "Kreativ mediation" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Mors