Bog & idéHelle Eriksen

Bøger skrevet af Helle Eriksen

Læs mere om Helle Eriksen
2 produkter
2 produkter
Da håbet vendte tilbage
Da håbet vendte tilbageHelle Hvidt Wallentin
69,95 DKK
e-bog
(0)
Da håbet vendte tilbage
Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression
STREAM
Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depressionHelle Eriksen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression

Mere om Helle Eriksen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Helle Eriksen, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Eriksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når far går ned med flaget" udgivet af Helle Eriksen - "Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression" udgivet af Audioteket - "Da håbet vendte tilbage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Helle Eriksens bøger

Du kan købe tre bøger af Helle Eriksen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Helle Eriksen bøger i forskellige formater. Eriksens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Når far går ned med flaget" af Helle Eriksen

"Når far går ned med flaget" er til salg som e-bog. "Når far går ned med flaget" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Helle Eriksen.

"Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression" af Helle Eriksen

Det er muligt at købe Helle Eriksens "Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression" som lydbog. Fordelen ved at have Helle Eriksens "Da håbet vendte tilbage - Om at overvinde stress og depression" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Audioteket.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Eriksen