Bog & idéHelle Gyldenvang

Bøger skrevet af Helle Gyldenvang

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Helle Gyldenvang

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Helle Gyldenvang. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gyldenvang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Helle Gyldenvang

Der er to tilgængelige udgivelser af Helle Gyldenvang hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Gyldenvang som hæftet. Bøgerne af Gyldenvang er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Gyldenvangs "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Helle Gyldenvang "Kræftsygepleje"

"Kræftsygepleje" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Gyldenvang