Bog & idéHelle Kolding

Bøger skrevet af Helle Kolding

Læs mere om Helle Kolding
3 produkter
3 produkter
Herrens udvalgte
Herrens udvalgteHelle Kolding
69,95 DKK
EBOG
(0)
Herrens udvalgte
Herrens udvalgte
STREAM
Herrens udvalgteHelle Kolding
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Herrens udvalgte
Beske blommer. Danmarks fem "upopulære" dronninger
Beske blommer. Danmarks fem "upopulære" dronningerHelle Kolding
69,95 DKK
EBOG
(0)
Beske blommer. Danmarks fem "upopulære" dronninger

Mere om Helle Kolding

Der findes mange bøger skrevet af Helle Kolding online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Koldings seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Herrens udvalgte" udgivet af Sesam - "Herrens udvalgte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Herrens udvalgte" udgivet af Saga - "Beske blommer. Danmarks fem "upopulære" dronninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Herrens udvalgte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det Borgerlige Skydeselskab" udgivet af Carit Andersens Forlag - "Viljestærk og hjerteglad" udgivet af Carit Andersen

Bøger af Helle Kolding

Du kan købe syv bøger af Helle Kolding her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Helle Kolding kommer i flere forskellige formater. Koldings bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Koldings "Herrens udvalgte"

Hos Bog & idé er "Herrens udvalgte" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sesam.

Helle Kolding "Herrens udvalgte"

"Herrens udvalgte" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Herrens udvalgte" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Kolding