Bog & idéHelle Vestergaard Rasmussen

Bøger skrevet af Helle Vestergaard Rasmussen

Læs mere om Helle Vestergaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Elafgiftsloven med kommentarer
Elafgiftsloven med kommentarerHelle Vestergaard Rasmussen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Elafgiftsloven med kommentarer

Mere om Helle Vestergaard Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Helle Vestergaard Rasmussen. På listen nedenfor ser du Vestergaard Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elafgiftsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Elafgiftsloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Helle Vestergaard Rasmussens bøger

Helle Vestergaard Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Vestergaard Rasmussens bøger kommer i flere formater. Vestergaard Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Elafgiftsloven" af Helle Vestergaard Rasmussen

"Elafgiftsloven" er tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Vestergaard Rasmussen, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Elafgiftsloven" af Helle Vestergaard Rasmussen

Hos Bog & idé er "Elafgiftsloven" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Vestergaard Rasmussen