Bog & idéHenning Lehmann Bastian

Bøger skrevet af Henning Lehmann Bastian

6 produkter
6 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Praktisk Odontologi: Implantologi, oral kirurgi, oral patologi
Praktisk odontologi: implantologi, oral kirurgi, oral patologiHenning Lehmann Bastian
179,00 DKK
e-bog
(0)
Praktisk odontologi: implantologi, oral kirurgi, oral patologi
Oral medicin & patologi
Oral medicin & patologiHenning Lehmann Bastian
249,00 DKK
e-bog
(0)
Oral medicin & patologi
Tænder sætter spor
Tænder sætter sporHenning Lehmann Bastian
75,00 DKK
e-bog
(0)
Tænder sætter spor
Mund og tænder hos nyfødte og små børn
Mund og tænder hos nyfødte og små børnHenning Lehmann Bastian
199,95 DKK
Paperback
(0)
Mund og tænder hos nyfødte og små børn

Mere om Henning Lehmann Bastian

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Henning Lehmann Bastian. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lehmann Bastians bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Henning Lehmann Bastians bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Oral medicin" udgivet af Munksgaard - "Sår" udgivet af - - "Oral medicin" udgivet af Munksgaard - "Praktisk odontologi: implantologi, oral kirurgi, oral patologi" udgivet af Books on Demand - "Praktisk Odontologi: Implantologi, oral kirurgi, oral patologi" udgivet af Books on Demand - "Oral medicine & pathology" udgivet af BoD - "Tænder sætter spor" udgivet af Books on Demand - "Oral medicin & patologi" udgivet af BoD - "Oral medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sår" udgivet af Gyldendal - "Oral Medicin og Patologi fra A-Z" udgivet af Books on Demand - "Oral Medicine & Pathology from A-Z" udgivet af Books on Demand - "Tænder sætter spor" udgivet af Books on Demand

Henning Lehmann Bastians bøger

Henning Lehmann Bastian har 14 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Lehmann Bastians bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Lehmann Bastian er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Lehmann Bastians "Sår"

Det er muligt at købe Henning Lehmann Bastians "Sår" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Oral medicin" af Henning Lehmann Bastian

Hos Bog & idé er "Oral medicin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Lehmann Bastian