Bog & idéHenning Rand-Jensen

Bøger skrevet af Henning Rand-Jensen

Læs mere om Henning Rand-Jensen
0 produkter

Mere om Henning Rand-Jensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Henning Rand-Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rand-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "STIG I KRIG 1" i serien "Stig i krig" udgivet af Books on Demand - "Stig i krig 2" i serien "Stig i krig" udgivet af Books on Demand

Mere om Henning Rand-Jensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Henning Rand-Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Rand-Jensens bøger kommer kun som paperback. Rand-Jensens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"STIG I KRIG 1" af Henning Rand-Jensen

"STIG I KRIG 1" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Rand-Jensens serie "Stig i krig". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Henning Rand-Jensen "Stig i krig 2"

Det er muligt at købe Henning Rand-Jensens "Stig i krig 2" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Rand-Jensens serie "Stig i krig". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Rand-Jensen