Bog & idéHenrik Kongsbak

Bøger skrevet af Henrik Kongsbak

Læs mere om Henrik Kongsbak
2 produkter
2 produkter
Coaching Everywhere
Coaching EverywherePernille Hippe Brun
149,95 DKK
Hardback
(0)
Coaching Everywhere
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Henrik Kongsbak

Henrik Kongsbak har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Kongsbak.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Henrik Kongsbaks bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Coaching Everywhere" udgivet af Forlaget Session ApS - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Henrik Kongsbaks bøger

Henrik Kongsbak har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Henrik Kongsbak bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Kongsbak er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Coaching Everywhere" af Henrik Kongsbak

Hos Bog & idé er "Coaching Everywhere" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget Session ApS.

Henrik Kongsbak "Innovationspsykologi"

Hos Bog & idé er "Innovationspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kongsbaks serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kongsbak