Bog & idéHenrik Merkelsen

Bøger skrevet af Henrik Merkelsen

Læs mere om Henrik Merkelsen
2 produkter
2 produkter
Magt og medier
Magt og medierHenrik Merkelsen
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Magt og medier
Håndbog i strategisk public relations
Håndbog i strategisk public relationsHenrik Merkelsen (red.)
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i strategisk public relations

Mere om Henrik Merkelsen

Henrik Merkelsen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Merkelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Casesamling til strategisk public relations" i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Casesamling til Strategisk public relations" i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Håndbog i strategisk public relations Casesamling til strategisk public relations" udgivet af Samfundslitteratur - "Magt og medier" udgivet af Samfundslitteratur - "Håndbog i strategisk public relations" udgivet af Samfundslitteratur

Henrik Merkelsens bøger

Henrik Merkelsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Henrik Merkelsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Merkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Casesamling til strategisk public relations" af Henrik Merkelsen

Hos Bog & idé er "Casesamling til strategisk public relations" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Merkelsen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Merkelsens serie "Den kommunikerende organisation". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Henrik Merkelsen "Casesamling til Strategisk public relations"

Hos Bog & idé er "Casesamling til Strategisk public relations" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Merkelsens serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Merkelsen