Bog & idéHenrik Oxvig

Bøger skrevet af Henrik Oxvig

Læs mere om Henrik Oxvig
1 produkter
1 produkter
Grundbog i kunst og arkitektur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i kunst og arkitekturJørgen Eriksen
484,46 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i kunst og arkitektur

Mere om Henrik Oxvig

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Henrik Oxvig. På listen nedenfor finder du de nyeste af Oxvigs udgivelser.
Bøgerne fra Henrik Oxvig tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "AVPD MONO" udgivet af Roulette Russe - "Grundbog i kunst og arkitektur" udgivet af Systime

Henrik Oxvigs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Henrik Oxvig hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Henrik Oxvig bøger i flere formater. Oxvigs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Oxvigs "AVPD MONO"

Det er muligt at købe Henrik Oxvigs "AVPD MONO" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Roulette Russe.

Henrik Oxvig "Grundbog i kunst og arkitektur"

"Grundbog i kunst og arkitektur" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Oxvig