Bog & idéHenrik P. Bang

Bøger skrevet af Henrik P. Bang

Læs mere om Henrik P. Bang
3 produkter
3 produkter
Michel Foucault
Michel FoucaultHenrik Bang
179,95 DKK
EBOG
(0)
Michel Foucault
David Easton
David EastonHenrik P. Bang
149,95 DKK
Hæftet
(0)
David Easton
David Easton
David EastonHenrik P. Bang
149,95 DKK
EBOG
(0)
David Easton

Mere om Henrik P. Bang

Henrik P. Bang har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bangs udgivelser.
Bøgerne fra Henrik P. Bang udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdspapir. The Marxist tradition of democracy - a critique of liberal realism" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "David Easton" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "David Easton " i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Henrik P. Bangs bøger

Du kan finde tre bøger af Henrik P. Bang her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Henrik P. Bang bøger i forskellige formater. Henrik P. Bang bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik P. Bangs "Arbejdspapir. The Marxist tradition of democracy - a critique of liberal realism"

Det er muligt at købe Henrik P. Bangs "Arbejdspapir. The Marxist tradition of democracy - a critique of liberal realism" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"David Easton" af Henrik P. Bang

"David Easton" kan købes online som pdf. Endnu en af Henrik P. Bang fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Bangs serie "Statskundskabens klassikere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik P. Bang