Bog & idéHenrik Parker

Bøger skrevet af Henrik Parker

Læs mere om Henrik Parker
3 produkter
3 produkter
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, KonklusionChristina Maria Davidsen
1198,46 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
Revision i praksis - Eksempelsamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revision i praksis - EksempelsamlingChristina Maria Davidsen
1028,46 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - Eksempelsamling
Revision i praksis - pakke
Revision i praksis - pakkeMartin Samuelsen
2359,95 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - pakke

Mere om Henrik Parker

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Henrik Parker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Parker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revision i praksis - pakke" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Henrik Parkers bøger

Du kan købe seks bøger af Henrik Parker her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Parker fås blot som hæftet. Bøgerne af Parker er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Karnov Group Denmark A/S.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Revision i praksis - pakke" af Henrik Parker

Hos Bog & idé er "Revision i praksis - pakke" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Henrik Parker "Revision i praksis - Eksempelsamling"

"Revision i praksis - Eksempelsamling" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Parker