Bog & idéHenrik Rehr

Bøger skrevet af Henrik Rehr

Læs mere om Henrik Rehr
6 produkter
6 produkter
Rasmus Klump bager pandekager
Rasmus Klump bager pandekagerPer Sanderhage
39,95 DKK
EBOG
(0)
Rasmus Klump bager pandekager
Den okkulte detektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den okkulte detektivWilliam Hope Hodgson
169,96 DKK
Paperback
(0)
Den okkulte detektiv
Samtidig
SamtidigHenrik Rehr
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Samtidig
Gavrilo Princip
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gavrilo PrincipHenrik Rher
212,46 DKK
Hæftet
(10)
Gavrilo Princip
Lev og Sofija Tolstoj
Lev og Sofija TolstojHenrik Rehr
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Lev og Sofija Tolstoj
Rasmus Klump hjælper Pips
Rasmus Klump hjælper PipsPer Sanderhage
19,95 DKK
EBOG
(0)
Rasmus Klump hjælper Pips

Mere om Henrik Rehr

Der findes flere bøger af Henrik Rehr til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rehrs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtidig" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Gavrilo Princip" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Husk kilden, når du drikker vandet" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Insolitus" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Kejserens nye kælder" i serien "Forlæns Oblong" udgivet af Forlæns - "Tribeca sunset" udgivet af elibri - "Gavrilo Princip" udgivet af Fahrenheit - "Tribeca Sunset" udgivet af Fahrenheit - "Med mælkeskægget i postkassen" i serien "Sandslotte." udgivet af Donovan Comics - "Min kæmpestore Rasmus Klump findebog" udgivet af CARLSEN

Henrik Rehrs bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Henrik Rehr hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Henrik Rehr kommer i samtlige formater. Henrik Rehr bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Rehrs "Samtidig"

Det er muligt at købe Henrik Rehrs "Samtidig" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Gavrilo Princip" af Henrik Rehr

Hos Bog & idé er "Gavrilo Princip" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Rehr