Bog & idéHenrik Sandbeck Harksen

Bøger skrevet af Henrik Sandbeck Harksen

5 produkter
5 produkter
Wild Cards 3 - Jokers Wild
Wild Cards 3 - Jokers WildRedigeret af George R. R. Martin
349,95 DKK
Hardback
(0)
Wild Cards 3 - Jokers Wild
Ind i mørket
STREAM
Ind i mørketHenrik Sandbeck Harksen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Ind i mørket
Ind i mørket
Ind i mørketHenrik S. Harksen
199,95 DKK
Paperback
(1)
Ind i mørket
Ind i mørket
Ind i mørketHenrik Sandbeck Harksen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Ind i mørket
Ud af normalrummet
Ud af normalrummetKlaus Æ. Mogensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ud af normalrummet

Mere om Henrik Sandbeck Harksen

Hvis du leder efter en bog fra Henrik Sandbeck Harksen, kan du vælge i mellem et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Harksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i mørket" udgivet af SAGA Egmont - "Ind i mørket" udgivet af SAGA Egmont - "Ind i mørket" udgivet af H. Harksen Productions - "Ind i mørket" udgivet af H. Harksen Productions - "Universets mørke" udgivet af H. Harksen Productions - "Mørke guders templer" udgivet af H. Harksen Productions

Bøger af Henrik Sandbeck Harksen

Der er seks tilgængelige bøger af Henrik Sandbeck Harksen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Harksens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Harksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Sandbeck Harksens "Ind i mørket"

Hos Bog & idé er "Ind i mørket" tilgængelig som ebog. "Ind i mørket" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Henrik Sandbeck Harksen "Ind i mørket"

"Ind i mørket" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Ind i mørket" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Sandbeck Harksen