Bog & idéHenrik Scheel Andersen

Bøger skrevet af Henrik Scheel Andersen

Læs mere om Henrik Scheel Andersen
2 produkter
2 produkter
Billedkunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
BilledkunstHenrik Scheel Andersen
585,95 DKK
Hæftet
(0)
Billedkunst
Hvad hånden former
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad hånden formerHenrik Scheel Andersen
513,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvad hånden former

Mere om Henrik Scheel Andersen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Henrik Scheel Andersen. På listen nedenfor har du Andersens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Horisonter" udgivet af Galleri2132 ApS - "Billedkunst" udgivet af Systime - "Hvad hånden former" udgivet af Systime

Bøger af Henrik Scheel Andersen

Du kan købe tre bøger af Henrik Scheel Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Henrik Scheel Andersen bøger i udvalgte formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Scheel Andersens "Horisonter"

Det er muligt at købe Henrik Scheel Andersens "Horisonter" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Galleri2132 ApS, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Billedkunst" af Henrik Scheel Andersen

Det er muligt at købe Henrik Scheel Andersens "Billedkunst" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Scheel Andersen