Bog & idéHenrik Schelde Andersen

Bøger skrevet af Henrik Schelde Andersen

Læs mere om Henrik Schelde Andersen
3 produkter
3 produkter
Systemisk projektledelse
Systemisk projektledelseKatrine Raae Søndergaard (red.)
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk projektledelse
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
288,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer
Action Learning Consulting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Action Learning ConsultingJan Rosenmeier
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Action Learning Consulting

Mere om Henrik Schelde Andersen

Der er en del bøger skrevet af Henrik Schelde Andersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systemisk projektledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Action Learning Consulting" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Coaching og organisationer " i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Schelde Andersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Henrik Schelde Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Andersen fås bare som hæftet. Henrik Schelde Andersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Systemisk projektledelse" af Henrik Schelde Andersen

Hos Bog & idé er "Systemisk projektledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Action Learning Consulting" af Henrik Schelde Andersen

"Action Learning Consulting" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Andersens serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Schelde Andersen