Bog & idéHenrik Stub

Bøger skrevet af Henrik Stub

Læs mere om Henrik Stub
3 produkter
3 produkter
Det levende Univers
Det levende UniversHenrik Stub
499,95 DKK
Paperback
(0)
Det levende Univers
Månen - 50 år efter Apollo
Månen - 50 år efter ApolloHenrik Stub
49,95 DKK
EBOG
(0)
Månen - 50 år efter Apollo
Månen - 50 år efter Apollo
STREAM
Månen - 50 år efter ApolloHenrik Stub
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Månen - 50 år efter Apollo

Mere om Henrik Stub

Der findes forskellige bøger af Henrik Stub til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stubs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det levende univers" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Månen - 50 år efter Apollo" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Månen - 50 år efter Apollo" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med hjerte og hjerne" udgivet af Djøf Forlag - "Det levende Univers" udgivet af Praxis - "Rejsen ud i rummet" udgivet af Gyldendal - "Ud i rummet" udgivet af Ajour¤Videnskab.dk¤i samarbejde med Rumrejsen 2015 - "Det levende Univers" udgivet af Praxis

Bøger af Henrik Stub

Der er otte tilgængelige udgivelser af Henrik Stub hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henrik Stub kan købes i samtlige formater. Stubs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det levende univers" af Henrik Stub

Hos Bog & idé er "Det levende univers" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

Henrik Stub "Månen - 50 år efter Apollo"

Hos Bog & idé er "Månen - 50 år efter Apollo" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Månen - 50 år efter Apollo" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Stub