Bog & idéHenry Ford

Bøger skrevet af Henry Ford

Læs mere om Henry Ford
3 produkter
3 produkter
Mit livsværk
Mit livsværkHenry Ford
79,95 DKK
EBOG
(0)
Mit livsværk
Minha Vida e Minha Obra
Minha Vida e Minha ObraHenry Ford
69,95 DKK
EBOG
(0)
Minha Vida e Minha Obra
Minha Vida e Minha Obra
Minha Vida e Minha ObraHenry Ford
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Minha Vida e Minha Obra

Mere om Henry Ford

Hvis du søger en bog af Henry Ford, har du et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ford.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Henry Fords bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Minha Vida e Minha Obra" udgivet af SAGA Egmont - "Mit livsværk" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Henry Fords bøger

Du kan købe to bøger af Henry Ford her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Henry Ford bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Ford er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Minha Vida e Minha Obra" af Henry Ford

"Minha Vida e Minha Obra" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Minha Vida e Minha Obra" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på por.

Henry Ford "Mit livsværk"

Det er muligt at købe Henry Fords "Mit livsværk" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Mit livsværk" på din enhed og begynde at læse. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henry Ford