Bog & idéIb Ravn og Vibeke Petersen

Bøger skrevet af Ib Ravn og Vibeke Petersen

Læs mere om Ib Ravn og Vibeke Petersen
1 produkter
1 produkter
Skolens teammøder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skolens teammøderIb Ravn
167,96 DKK
Hæftet
(1)
Skolens teammøder

Mere om Ib Ravn og Vibeke Petersen

Ib Ravn og Vibeke Petersen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Skolens teammøder". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skolens teammøder" af Ib Ravn og Vibeke Petersen

Hos Bog & idé er "Skolens teammøder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Petersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Ravn og Vibeke Petersen