Bog & idéIben Damgaard

Bøger skrevet af Iben Damgaard

Læs mere om Iben Damgaard
1 produkter
1 produkter
At lege fremmed med det kendte
At lege fremmed med det kendteIben Damgaard
119,95 DKK
EBOG
(0)
At lege fremmed med det kendte

Mere om Iben Damgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Iben Damgaard. På listen nedenfor ser du de seneste af Damgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At lege fremmed med det kendte" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "At lege fremmed med det kendte" udgivet af Anis

Bøger skrevet af Iben Damgaard

Du kan bestille to bøger af Iben Damgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Damgaards bøger fås i et udvalg af formater. Damgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Iben Damgaards "At lege fremmed med det kendte"

"At lege fremmed med det kendte" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "At lege fremmed med det kendte" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Damgaards serie "En e-bog fra Eksistensen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

Iben Damgaard "At lege fremmed med det kendte"

Det er muligt at købe Iben Damgaards "At lege fremmed med det kendte" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Damgaard