Bog & idéIben Have

Bøger skrevet af Iben Have

Læs mere om Iben Have
11 produkter
11 produkter
Ro.
TAENKEPAUSER
Ro.Iben Have
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Ro.
Lydmedier
LydmedierIben Have
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Lydmedier
Tænkepauser 73-84
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 73-84Steen Kaargaard Nielsen
424,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 73-84
Ro
RoIben Have
49,95 DKK
EBOG
(2)
Ro
Ro
RoIben Have
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Ro
Lyt til tv
Lyt til tvIben Have
153,95 DKK
EBOG
(0)
Lyt til tv
Calm
TAENKEPAUSER
CalmAndreas Lieberoth
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Calm
Ro
RoIben Have
49,95 DKK
EBOG
(2)
Ro
Lyt til tv
BOEGERTILSTAERKPRIS
UnderlægningsmusikIben Have
237,96 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Underlægningsmusik
Calm
CalmIben Have
49,95 DKK
EBOG
(0)
Calm
Calm
CalmIben Have
49,95 DKK
EBOG
(0)
Calm

Mere om Iben Have

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Iben Have. På listen nedenfor ser du Haves seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Iben Haves bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tænkepauser 73-84" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Calm" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ro " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ro" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ro" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ro." i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lyt til tv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lyt til tv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Underlægningsmusik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Iben Haves bøger

Iben Have har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Iben Have bøger i et udvalg af formater. Iben Have bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tænkepauser 73-84" af Iben Have

Det er muligt at købe Iben Haves "Tænkepauser 73-84" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Calm" af Iben Have

Det er muligt at købe Iben Haves "Calm" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Have