Bog & idéIben Valentin Jensen

Bøger skrevet af Iben Valentin Jensen

Læs mere om Iben Valentin Jensen
1 produkter
1 produkter
Tag ansvar
Tag ansvarIben Benedikte Valentin Jensen
209,95 DKK
PAPERBACK
(2)
Tag ansvar

Mere om Iben Valentin Jensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Iben Valentin Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Valentin Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tag ansvar" udgivet af Fjordager - "Lektiehjælp i SFO'en" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Iben Valentin Jensen

Iben Valentin Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Iben Valentin Jensen bøger i flere formater. Valentin Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tag ansvar" af Iben Valentin Jensen

Hos Bog & idé er "Tag ansvar" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Fjordager, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Iben Valentin Jensen "Lektiehjælp i SFO'en"

Det er muligt at købe Iben Valentin Jensens "Lektiehjælp i SFO'en" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Valentin Jensens serie "Unge Pædagogers serie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Unge Pædagoger.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Valentin Jensen