Bog & idéIda Auken

Bøger skrevet af Ida Auken

Læs mere om Ida Auken
5 produkter
5 produkter
Tro på det
Tro på detIda Auken
249,95 DKK
Hæftet
(6)
Tro på det
Dansk
STREAM
DanskIda Auken
129,95 DKK
Lydbog
(6)
Dansk
Dansk
DanskIda Auken
119,95 DKK
EBOG
(6)
Dansk
Tro på det
Tro på detIda Auken
169,95 DKK
Lydbog
(6)
Tro på det
Tro på det
Tro på detIda Auken
169,95 DKK
EBOG
(6)
Tro på det

Mere om Ida Auken

Der er flere bøger skrevet af Ida Auken på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Auken.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro på det" udgivet af Grønningen 1 - "Dansk" udgivet af People'sPress - "Dansk" udgivet af People'sPress - "Dansk" udgivet af People’sPress - "Jesus går til filmen" udgivet af Forlaget Alfa - "Konstellationer - kirkerne og det europæiske projekt" udgivet af Forlaget Alfa

Bøger skrevet af Ida Auken

Der er seks tilgængelige bøger af Ida Auken hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Aukens bøger fås i udvalgte formater. Aukens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tro på det" af Ida Auken

"Tro på det" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Grønningen 1.

"Dansk" af Ida Auken

"Dansk" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Dansk" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Auken