Bog & idéIda Bering

Bøger skrevet af Ida Bering

Læs mere om Ida Bering
2 produkter
2 produkter
Demokrati og deltagelse i arbejdslivet
Demokrati og deltagelse i arbejdslivetIda Bering
49,95 DKK
EBOG
(0)
Demokrati og deltagelse i arbejdslivet
Ude af trit?
Ude af trit?Ida Bering
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ude af trit?

Mere om Ida Bering

Ida Bering har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Bering.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rustet til dialog " i serien "Social- og sundhedsuddannelserne" udgivet af Forbundet af Offentligt Ansatte - "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Ude af trit?" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Når det dårlige arbejde også er godt" i serien "Afhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring." udgivet af Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitetscenteri samarbejde med Roskilde Universitetsforlag

Mere om Ida Berings bøger

Ida Bering har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Ida Bering bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bering udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Berings "Rustet til dialog "

Det er muligt at købe Ida Berings "Rustet til dialog " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Social- og sundhedsuddannelserne". Det er Forbundet af Offentligt Ansatte, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ida Bering "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet"

Det er muligt at købe Ida Berings "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet" som ebog. Hvis du køber "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Bering