Bog & idéIda Gamborg Nielsen

Bøger skrevet af Ida Gamborg Nielsen

Læs mere om Ida Gamborg Nielsen
4 produkter
4 produkter
MUS-samtalen
MUS-samtalenTrille Frodelund Lykke
349,95 DKK
Hæftet
(1)
MUS-samtalen
Grafisk facilitering
Grafisk faciliteringKatrine Raae Søndergaard
419,95 DKK
Hæftet
(1)
Grafisk facilitering
Hybrid ledelse
Hybrid ledelseHanne V. Moltke
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Hybrid ledelse
Ledelse efter fyringer
Ledelse efter fyringerTrille Frodelund Lykke
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse efter fyringer

Mere om Ida Gamborg Nielsen

Der findes en del bøger fra Ida Gamborg Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MUS-samtalen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse efter fyringer" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Grafisk facilitering" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Ida Gamborg Nielsens bøger

Du kan købe tre bøger af Ida Gamborg Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Nielsens bøger fås kun som hæftet. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ida Gamborg Nielsens "MUS-samtalen"

Hos Bog & idé er "MUS-samtalen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse efter fyringer" af Ida Gamborg Nielsen

Det er muligt at købe Ida Gamborg Nielsens "Ledelse efter fyringer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Nielsens serie "Psykologi på arbejde". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Gamborg Nielsen