Bog & idéIda Wentzel Winther

Bøger skrevet af Ida Wentzel Winther

Læs mere om Ida Wentzel Winther
5 produkter
5 produkter
Hvad er søskende?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er søskende?Mads Middelboe Rehder
225,95 DKK
Hæftet
(3)
Hvad er søskende?
Etnografier
EtnografierMalene Charlotte Larsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Etnografier
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
360,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
288,95 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor
Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis
Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksisIda Wentzel Winther
30,95 DKK
e-bog
(0)
Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis

Mere om Ida Wentzel Winther

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Ida Wentzel Winther. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjemlighed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Etnografier" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Hjemlighed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjemlighed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Forskerens fornemmelse for øen - en kropsligt indvævet forskningspraksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Hvordan lyder hjem?" udgivet af Samfundslitteratur - "Hvad er søskende?" udgivet af Akademisk - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal - "Et ekstra hus" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Småbørnsliv i Danmark - anno 2000" i serien "DPI." udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut

Ida Wentzel Winthers bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Ida Wentzel Winther hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Winthers bøger kommer i flere forskellige formater. Winther har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ida Wentzel Winthers "Hjemlighed"

Hos Bog & idé er "Hjemlighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Etnografier" af Ida Wentzel Winther

"Etnografier" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Winthers serie "Sociologi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Wentzel Winther