Bog & idéInger M. Forbes

Bøger skrevet af Inger M. Forbes

1 produkter
1 produkter
Få styr på dit stofskifte
Få styr på dit stofskifteElse Marie Juhl Thomsen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Få styr på dit stofskifte

Mere om Inger M. Forbes

Hvis du mangler en bog af Inger M. Forbes, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Forbes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Politikens Forlag - "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Gyldendal - "Få styr på dit stofskifte" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Inger M. Forbes

Du kan finde tre bøger af Inger M. Forbes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Inger M. Forbes bøger i flere formater. Bøgerne af Forbes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Få styr på dit stofskifte" af Inger M. Forbes

"Få styr på dit stofskifte" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Få styr på dit stofskifte" af Inger M. Forbes

Det er muligt at købe Inger M. Forbes' "Få styr på dit stofskifte" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inger M. Forbes