Bog & idéInger Maibom

Bøger skrevet af Inger Maibom

Læs mere om Inger Maibom
3 produkter
3 produkter
Skriftens veje
Skriftens vejeInger Maibom
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriftens veje
Didaktisk design i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktisk design i danskJørgen Asmussen
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Didaktisk design i dansk
Skriftens veje
Skriftens vejeInger Maibom
209,95 DKK
EBOG
(0)
Skriftens veje

Mere om Inger Maibom

Inger Maibom har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Maiboms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undervisningsdifferentiering i Dansk" udgivet af KvaN - "Literacy og læringsmål" i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Læsekompetence " i serien "Lærerprofiler i dansk¤1.-6. kl." udgivet af Samfundslitteratur - "Skriftens veje" udgivet af Academica - "Didaktisk design i dansk" udgivet af Gyldendal - "Skriftens veje" udgivet af Gyldendal - "Skriftens veje" udgivet af Academica

Mere om Inger Maiboms bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Inger Maibom hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Inger Maibom kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Maibom udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inger Maiboms "Undervisningsdifferentiering i Dansk"

Hos Bog & idé er "Undervisningsdifferentiering i Dansk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er KvaN, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Inger Maibom "Literacy og læringsmål"

"Literacy og læringsmål" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Maiboms serie "Literacy og læring i fokus". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Maibom