Bog & idéInger Murray

Bøger skrevet af Inger Murray

Læs mere om Inger Murray
1 produkter
1 produkter
Slip din sceneskræk og præstationsangst
Slip din sceneskræk og præstationsangstInger Murray
119,95 DKK
EBOG
(0)
Slip din sceneskræk og præstationsangst

Mere om Inger Murray

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Inger Murray. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Murray.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Inger Murrays bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Get rid of your stage fright and performance anxiety" udgivet af mentaltrainingformusicians.com - "Slip din sceneskræk og præstationsangst" udgivet af Mentaltraining for Musicians

Bøger af Inger Murray

Du kan bestille to bøger af Inger Murray her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Inger Murray kan købes i flere forskellige formater. Murrays bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inger Murrays "Get rid of your stage fright and performance anxiety"

Hos Bog & idé er "Get rid of your stage fright and performance anxiety" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af mentaltrainingformusicians.com.

Inger Murray "Slip din sceneskræk og præstationsangst"

"Slip din sceneskræk og præstationsangst" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Slip din sceneskræk og præstationsangst" på din enhed og begynde at læse. Det er Mentaltraining for Musicians, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Murray