Bog & idéIngvar Lundberg

Bøger skrevet af Ingvar Lundberg

Læs mere om Ingvar Lundberg
6 produkter
6 produkter
Læseforståelse gennem strukturerede tekstsamtaler
Læseforståelse gennem strukturerede tekstsamtalerIngvar Lundberg
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Læseforståelse gennem strukturerede tekstsamtaler
Dysleksi : fra teori til praksis
Dysleksi : fra teori til praksisIngvar Lundberg
859,95 DKK
Hæftet
(0)
Dysleksi : fra teori til praksis
Dysleksi. Fra teori til praksis
Dysleksi. Fra teori til praksisTorleiv Høien
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Dysleksi. Fra teori til praksis
Det gode læseforløb
Det gode læseforløbIngvar Lundberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gode læseforløb
Evaluering
EvalueringOlga Dysthe
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering
Det gode skriveforløb
Det gode skriveforløbIngvar Lundberg
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gode skriveforløb

Mere om Ingvar Lundberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Ingvar Lundberg. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lundbergs bogudgivelser.
Bøgerne fra Ingvar Lundberg udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dysleksi" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dysleksi" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Læseforståelse gennem strukturerede tekstsamtaler" udgivet af Akademisk Forlag - "Dysleksi : fra teori til praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Læsningens psykologi og pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Alle kan lære at læse Kunsten at læse fagtekster" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Det gode skriveforløb" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Evaluering" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Det gode læseforløb" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Ingvar Lundberg

Der er ni tilgængelige bøger af Ingvar Lundberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ingvar Lundberg fås i udvalgte formater. Ingvar Lundberg bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingvar Lundbergs "Dysleksi"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Ingvar Lundberg. Det er Special-pædagogisk forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dysleksi" af Ingvar Lundberg

"Dysleksi" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Special-pædagogisk forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingvar Lundberg