Bog & idéIsabella Sandberg

Bøger skrevet af Isabella Sandberg

Læs mere om Isabella Sandberg
2 produkter
2 produkter
Den lidt større matematikhjælper
Den lidt større matematikhjælperIsabella Sandberg
99,95 DKK
Paperback
(0)
Den lidt større matematikhjælper
Den lille matematikhjælper
Den lille matematikhjælperIsabella Sandberg
89,95 DKK
Paperback
(0)
Den lille matematikhjælper

Mere om Isabella Sandberg

Isabella Sandberg har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sandberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille matematikhjælper" udgivet af Frydenlund - "Den lille matematikhjælper" udgivet af Frydenlund - "Den lidt større matematikhjælper" udgivet af Frydenlund

Bøger af Isabella Sandberg

Isabella Sandberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Sandbergs bøger som paperback. Sandbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den lille matematikhjælper" af Isabella Sandberg

Det er muligt at købe Isabella Sandbergs "Den lille matematikhjælper" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den lille matematikhjælper" af Isabella Sandberg

Det er muligt at købe Isabella Sandbergs "Den lille matematikhjælper" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Isabella Sandberg