Bog & idéJ. Anker Larsen

Bøger skrevet af J. Anker Larsen

5 produkter
5 produkter
For åben dør
For åben dørJ. Anker Larsen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
For åben dør
De vises sten
De vises stenJ. Anker Larsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
De vises sten
Sognet som vokser ind i himmelen
Sognet som vokser ind i himmelenJ. Anker Larsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Sognet som vokser ind i himmelen
Landsbyens Magdalene
Landsbyens MagdaleneJ. Anker Larsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Landsbyens Magdalene
Bugten
BugtenJ. Anker Larsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Bugten

Mere om J. Anker Larsen

J. Anker Larsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Anker Larsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De Vises sten" i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Sankt Ansgar - "De vises sten" i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Visdomsbøgerne - "Bugten " i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Sankt Ansgar - "Landsbyens Magdalene" udgivet af Sankt Ansgar - "For åben dør " i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Sankt Ansgar - "Sognet som vokser ind i himmelen " i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Sankt Ansgar

Bøger skrevet af J. Anker Larsen

J. Anker Larsen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Anker Larsen fås kun som hæftet. Anker Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

J. Anker Larsens "De Vises sten"

Det er muligt at købe J. Anker Larsens "De Vises sten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Anker Larsens serie "Visdomsbøgerne". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sankt Ansgar.

"De vises sten" af J. Anker Larsen

"De vises sten" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Anker Larsens serie "Visdomsbøgerne". Det er Visdomsbøgerne, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. Anker Larsen