Bog & idéJaakko Seikkula

Bøger skrevet af Jaakko Seikkula

Læs mere om Jaakko Seikkula
4 produkter
4 produkter
Åben dialog i relationel praksis
Åben dialog i relationel praksisJaakko Seikkula
219,95 DKK
EBOG
(0)
Åben dialog i relationel praksis
Åben dialog og netværksarbejde
Åben dialog og netværksarbejdeJaakko Seikkula
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Åben dialog og netværksarbejde
Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket
Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikketTom Erik Arnkil
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket
Nettverksdialoger
NettverksdialogerJaakko Seikkula
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Nettverksdialoger

Mere om Jaakko Seikkula

Der er flere forskellige bøger fra Jaakko Seikkula til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Seikkulas seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Jaakko Seikkula tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Åben dialog i relationel praksis" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket" udgivet af Akademisk Forlag - "Åpne samtaler" udgivet af Universitetsforlaget - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Åben dialog og netværksarbejde" udgivet af Gyldendal - "Nettverksdialoger" udgivet af Universitetsforlaget - "Reflekterende prosesser i praksis : klientsamtaler, veiledning, konsultasjon og forskning" udgivet af Universitetsforlaget - "Åpen dialog i relasjonell praksis : respekt for annerledeshet i øyeblikket" udgivet af Gyldendal akademisk

Jaakko Seikkulas bøger

Du kan finde otte bøger af Jaakko Seikkula her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Seikkulas bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Seikkula er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Åben dialog i relationel praksis" af Jaakko Seikkula

Hos Bog & idé er "Åben dialog i relationel praksis" tilgængelig som ebog. "Åben dialog i relationel praksis" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jaakko Seikkula "Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket"

Hos Bog & idé er "Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jaakko Seikkula