Bog & idéJacint Verdague

Bøger skrevet af Jacint Verdague

Læs mere om Jacint Verdague
1 produkter
1 produkter
L’Atlàntida
L’AtlàntidaJacint Verdague
49,95 DKK
Lydbog
(0)
L’Atlàntida

Mere om Jacint Verdague

Hvis du søger en bog fra Jacint Verdague, kan du købe et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Verdagues bogudgivelser.
Bøgerne fra Jacint Verdague kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Florilegio de poesías religiosas" udgivet af SAGA Egmont - "L’Atlàntida" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Jacint Verdague

Du kan finde to bøger af Jacint Verdague her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Jacint Verdague kommer i udvalgte formater. Verdagues bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacint Verdagues "Florilegio de poesías religiosas"

Hos Bog & idé er "Florilegio de poesías religiosas" tilgængelig som ebog. Med "Florilegio de poesías religiosas" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Jacint Verdague "L’Atlàntida"

Det er muligt at købe Jacint Verdagues "L’Atlàntida" som lydbog. Fordelen ved at have Jacint Verdagues "L’Atlàntida" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er en del af Verdagues serie "Classic". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på cat.
Detaljer
Fulde navn:
Jacint Verdague