Bog & idéJacob Nielsen

Bøger skrevet af Jacob Nielsen

Læs mere om Jacob Nielsen
4 produkter
4 produkter
Den præhospitale patient
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient
Drømmeland Als
STREAM
Drømmeland AlsJacob Nielsen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Drømmeland Als
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskab
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskabSøren Fanø
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskab
DRØMMELAND ALS
DRØMMELAND ALSJacob Nielsen
129,95 DKK
EBOG
(0)
DRØMMELAND ALS

Mere om Jacob Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Jacob Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmeland Als" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Drømmeland Als" udgivet af BibMedia - "DRØMMELAND ALS" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Drømmeland Als" udgivet af Forlaget mellemgaard - "TEAM - udvikling og læring" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jacob Nielsen

Du kan finde seks bøger af Jacob Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Nielsens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drømmeland Als" af Jacob Nielsen

"Drømmeland Als" kan købes online som lydbog. Du kan derudover altid have "Drømmeland Als" af Jacob Nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jacob Nielsen "Drømmeland Als"

Hos Bog & idé er "Drømmeland Als" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Drømmeland Als" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BibMedia.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Nielsen