Bog & idéJaime Corpas

Bøger skrevet af Jaime Corpas

Læs mere om Jaime Corpas
2 produkter
2 produkter
Amigos virtuales, TR 0
Amigos virtuales, TR 0Jaime Corpas
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Amigos virtuales, TR 0
Misterio en la Sagrada Familia, TR 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Misterio en la Sagrada Familia, TR 1Jaime Corpas
116,96 DKK
Hæftet
(0)
Misterio en la Sagrada Familia, TR 1

Mere om Jaime Corpas

Jaime Corpas har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Corpas' nyeste bøger.
Bøgerne fra Jaime Corpas kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Amigos virtuales, TR 0" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Misterio en la Sagrada Familia, TR 1" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Amigos virtuales, TR 0 " i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Misterio en la Sagrada Familia, TR 1" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Bøger af Jaime Corpas

Du kan købe fire bøger af Jaime Corpas her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Corpas' bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Corpas er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Easy Readers.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jaime Corpas' "Amigos virtuales, TR 0"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jaime Corpas. Bogen er en del af serien "Teen readers Level 1". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er udgivet af Easy Readers.

"Misterio en la Sagrada Familia, TR 1" af Jaime Corpas

Endnu en af Jaime Corpas fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Corpas' serie "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Jaime Corpas