Bog & idéJakob Dirksen

Bøger skrevet af Jakob Dirksen

Læs mere om Jakob Dirksen
1 produkter
1 produkter
Galgernes by
STREAM
Galgernes byJakob Dirksen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Galgernes by

Mere om Jakob Dirksen

Der er forskellige bøger skrevet af Jakob Dirksen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Dirksens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Galgernes by" udgivet af Audioteket - "Galgernes by" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Jakob Dirksen

Jakob Dirksen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Jakob Dirksen bøger i udvalgte formater. Dirksens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Dirksens "Galgernes by"

"Galgernes by" kan købes online som lydbog. Du kan også altid have "Galgernes by" af Jakob Dirksen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Galgernes by" af Jakob Dirksen

"Galgernes by" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Dirksen