Bog & idéJakob Mathiassen

Bøger skrevet af Jakob Mathiassen

3 produkter
3 produkter
BETON - historier fra skurvognen
STREAM
BETON - historier fra skurvognenJakob Mathiassen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
BETON - historier fra skurvognen
Sozialdumping
SozialdumpingJakob Mathiassen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Sozialdumping
Beton
BetonJakob Mathiassen
59,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Beton

Mere om Jakob Mathiassen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Jakob Mathiassen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Mathiassen.
Bøgerne fra Jakob Mathiassen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" udgivet af Solidaritet - "Beton" udgivet af Information - "Kamppladser" udgivet af Information - "BETON - historier fra skurvognen" udgivet af Audioteket - "Sozialdumping" udgivet af SAGA Egmont - "Kamppladser" udgivet af Informations Forlag - "Beton" udgivet af Informations Forlag

Bøger skrevet af Jakob Mathiassen

Der er syv tilgængelige bøger af Jakob Mathiassen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jakob Mathiassen fås i et udvalg af formater. Mathiassens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Mathiassens "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen"

Hos Bog & idé er "Drømme og støv - Hvorfor arbejderbevægelsen skal være global som globaliseringen" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Solidaritet.

"Beton" af Jakob Mathiassen

"Beton" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Beton" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Mathiassen